fbpx

Vloggen met Dunavie

Persoonlijke communicatie doormiddel van vloggen

Een van de belevingswaarde van Dunavie is persoonlijk. Hoe maak je communicatie persoonlijk? Door zelf te vloggen natuurlijk. De medewerkers vloggen, wij editen en adviseren. Zo hebben wij een vlogkit samengesteld en een workshop op maat gemaakt. Check hieronder wat de collega’s bij Dunavie creëerden.

Uitdagingen van Dunavie

Wat wij samen bereiken

Persoonlijk, duidelijk en samen

Je wilt dat je medewerkers gaan vloggen. Hoe zorg je ervoor dat ze ook echt doen? Je neemt zelf het voortouw. Zo is adviseur communicatie Chris eerst zelf aan de slag gegaan. Tijdens de workshop geven we zijn collega’s vertrouwen en kennis mee, zodat ze weten hoe je een vlog maakt. Zoals je ziet spat het plezier en enthousiasme ervan af. Kon niet iedereen bij de workshop zijn? Of ben je wat vergeten? Geen stress wij hebben tutorials (uitlegvideo’s) gemaakt die iedereen op een later moment terug kan kijken.

Wij willen dat organisaties zo goed en passend mogelijk over komen. Wanneer Dunavie een idee voor een vlog heeft, sparren we samen over het idee en doen we suggesties. We tipte om dronebeelden in te zetten bij de vlog over de Visserijschool. Dat gaf meteen de ‘wauw factor’. Creatievere en nóg betere vloggers is wat we samen nastreven. Zo geven wij van Sociaal TV bij iedere vlog feedback. Wat is er goed? En wat kan er beter?

Chris Camfferman
Chris CamffermanDunavie
Lees verder
"De mannen van Sociaal Content Creators zijn goud. Leveren goed werk, denken mee en zijn gewoon érg fijn om mee samen te werken!"

Communicatievraagstukken oplossen met video

Samen met adviseur communicatie Chris losten we met een communicatiecampagne een probleem op. Hoe houden huurders de galerij vrij? In de video zie je een scenario. Wat is het risico van volle galerijen? In the follow up geeft de brandweer tips hoe jij je woonomgeving (brand)veilig houdt. Om aan te sluiten bij de huurdersbeleving schoten we alle video in Katwijk.

Stephan de Ridder - Sociaal Content Creators

Eerst eens kennis maken?

Tekst over kennis maken

Stephan de Ridder - Sociaal Content Creators
Aanmelden
INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Krijg tips voor content en social media. Raak geinspireerd door onze projecten.
close-link