fbpx

SOCIAAL CONTENT CREATORS

Stephan | Dennis | Rico

Welkom bij Sociaal Content Creators! Wij zijn Stephan, Dennis en Rico, een toegewijd team van creatieve professionals. Stephan is onze ervaren creator met succesvolle projecten op zijn naam, terwijl Dennis zich zowel voor als achter de camera bevindt en ook workshops verzorgt. Rico, onze expert achter de schermen, zorgt voor het edit-werk en biedt ondersteuning waar nodig. Samen combineren we onze vaardigheden in editing, fotografie en creativiteit om content te creëren die impact maakt. Neem contact met ons op en ontdek hoe Sociaal Content Creators uw verhaal tot leven kan brengen op sociale media!

Stephan de Ridder

Content creator

Dennis Heemskerk

Content creator

Rico Dullemeijer

CONTENT CREATOR

ONZE KANTOORHOND

FRODO

Maak kennis met Frodo, de charmante kantoorhond en de trouwe metgezel van Stephan bij Sociaal Content Creators. Frodo is een bijzondere mix van 3/4 Husky en 1/4 Witte Herder. Met zijn rustige en kalme karakter blaft hij zelden, waardoor hij een vredige en ontspannen sfeer in ons kantoor creëert. Frodo begroet iedereen vriendelijk bij binnenkomst, waarna hij snel terugkeert naar zijn favoriete plekje. Hij geniet van knuffels en zal naar je toe komen als hij wat extra aandacht nodig heeft. Frodo is niet alleen de hond van Stephan, maar ook een geliefd lid van ons team dat zorgt voor een warme en gezellige werkomgeving.

BLAFT NIET

LIEF

ZACHT

ONZE PARTNERS

Bij Sociaal Content Creators werken we nauw samen met een aantal waardevolle partners. Bart de Vreugd is onze deskundige jobmarketeer die klanten ondersteunt bij het invullen van vacatures. Elske van der Valk is een ervaren redactrice en eigenaar van Katwijk Actueel, waar onze klanten kunnen adverteren. Jeffrey Schreuder, een veelzijdige content creator, richt zich voornamelijk op De Zintuigfabriek, een creatieve plek waar jongeren hun vaardigheden kunnen ontwikkelen, zoals filmen. Samen met deze partners versterken we ons aanbod en streven we naar succesvolle samenwerkingen om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

BART DE VREUGD

JOBMARKETEER

JEFFREY SCHREUDER

Content creator

Als partner of klant samenwerken?

Aanmelden
INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Krijg tips voor content en social media. Raak geinspireerd door onze projecten.
close-link