fbpx

SOCIAAL CONTENT CREATORS

DENNIS | Stephan | Rico

Welkom bij Sociaal Content Creators! Wij zijn Stephan, Dennis en Rico, een toegewijd team van creatieve professionals. Stephan is onze ervaren creator met succesvolle projecten op zijn naam, terwijl Dennis zich zowel voor als achter de camera bevindt en ook workshops verzorgt. Rico, onze expert achter de schermen, zorgt voor het edit-werk en biedt ondersteuning waar nodig. Samen combineren we onze vaardigheden in editing, fotografie en creativiteit om content te creëren die impact maakt. Neem contact met ons op en ontdek hoe Sociaal Content Creators uw verhaal tot leven kan brengen op sociale media!

Stephan de Ridder

Content creator + Social advertising specialist

Dennis Heemskerk

Content creator + Marketing professional

Rico Dullemeijer

CONTENT CREATOR + MASTER EDITOR (DAVINCI + PREMIERE PRO)

ONZE KANTOORHOND

FRODO

Maak kennis met Frodo, de charmante kantoorhond. Frodo is een bijzondere mix van 3/4 Husky en 1/4 Witte Herder. Met zijn rustige en kalme karakter blaft hij zelden, waardoor hij een vredige en ontspannen sfeer in ons kantoor creëert. Frodo begroet iedereen vriendelijk bij binnenkomst, waarna hij snel terugkeert naar zijn favoriete plekje. Hij geniet van eten en zal naar je toe komen als hij wat extra aandacht nodig heeft.

BLAFT NIET

Gek op eten

ZACHT

Stephan de Ridder - Sociaal Content Creators

Eerst eens kennis maken?

Vind je het belangrijk om eerst de creators te ontmoeten waarmee je wilt samenwerken? Wij vinden dat ook. Laten we ontdekken of het klikt. Natuurlijk denken we meteen met je mee en geven je graag tips en tricks mee.

Aanmelden
INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Krijg tips voor content en social media. Raak geinspireerd door onze projecten.
close-link