fbpx

Social media als jouw visitekaartje

Ben je op zoek naar nieuwe klanten? Wil je juist meer betrokkenheid van je huidige klanten? Of ben je op zoek naar personeel. Gebruik dan social media als jouw visite kaartje. Op social media kan je de persoonlijkheid van jouw bedrijf laten zien. Wanneer je met regelmaat de juiste content plaatst laat je zien hoe je bedrijf functioneert, wat de sfeer op de werkvloer is en wat jij als bedrijf te bieden hebt.

 

Hoe doe je dit dan? Werk met series en maak het jezelf niet te moeilijk. Je hoeft niet iedere week nieuwe content te (laten) maken om elke week twee of drie posts te plaatsen. Denk vooruit en plan één of twee momenten in de maand in om de content te maken. Dit scheelt tijd en geld. Je kan dan de teksten alvast gaan schrijven en het beeldmateriaal inplannen.

 

Het is wel goed om actuele berichten te plaatsen in de stories van Instagram, Snapchat en eventueel op Facebook. Natuurlijk kan je dit ook door een professional laten doen, alleen is die er natuurlijk niet altijd. Als Sociaal Content Creators geven wij ook advies over wat jij of je personeel zelf op social media kan plaatsen.

Meer ontdekken

Aanmelden
INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Krijg tips voor content en social media. Raak geinspireerd door onze projecten.
close-link