fbpx

Jouw personeelsdag op beeld

Ontzorgd door Fotograaf en videograaf

Als Sociaal Content Creators kunnen wij je zowel voorzien van een mooie aftermovie als van foto’s van de hele personeelsdag. Wij zijn in te huren voor op personeelsfeesten, maar ook tijdens andere activiteiten. Wanneer je jouw personeelsdag vastlegd houd je de mooie herinneringen in leven. Dit zorgt voor meer betrokkenheid onder je personeel. Wil je jouw prospects, klanten en toekomstig personeel de sfeer laten proeven binnen jouw bedrijf? Deel het beeldmateriaal dan ook op je social media. Het mes snijd dan aan alle kanten.

Aftermovie

Door een aftermovie te maken van jouw personeelsdag of personeelsfeest heb je een geweldige impressie waar jouw personeel van kan nagenieten.

Fotografie

Om het feest compleet te maken, kunnen wij je voorzien van de leukste foto’s. Groepsfoto’s, sfeerfoto’s en kiekjes van de artiesten. 

Anders dan je traditionele aftermovie

Bij een aftermovie van jouw personeelsdag is het super belangrijk om de juiste sfeer te vangen. Dat kan met een traditionele aftermovie, maar je kan ook de medewerkers meer betrekken bij de productie. Check hieronder hoe wij dat voor het Welzijnskwartier hebben gedaan.

Stephan de Ridder - Sociaal Content Creators

Eerst eens kennis maken?

Tekst over kennis maken

Aanmelden
INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Krijg tips voor content en social media. Raak geinspireerd door onze projecten.
close-link