fbpx

Boschypaling

Van ambacht naar trending: Boschypaling steelt de show op social media!

Boschypaling is een kleinschalig ambachtelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het roken en verwerken van paling, zalm en makreel. Passie is het kernwoord dat de liefde van Marco van den Bosch voor dit ambacht typeert. Elke dag wordt er op authentieke wijze heerlijke paling gerookt boven een knisperend eikenvuurtje. Boschypaling streeft daarbij naar de hoogste kwaliteit, en die kwaliteit proeft u!

 

Samen met zijn partner beheert Marco een winkel in de Rijnstraat in Katwijk aan den Rijn. Hier bent u als particulier van harte welkom om onze producten te komen proeven! Op het bedrijventerrein in ’t Heen bevindt zich onze gloednieuwe rokerij. Hier kunt u terecht om inkopen te doen voor uw horecagelegenheid of visspeciaalzaak.

Uitdagingen van Boschy Paling

Wat wij hebben bereikt

Hoe wij Boschypaling helpen groeien 🚀

We hebben Boschypaling geholpen te groeien op social media door pakkende content op Instagram en LinkedIn te delen. Prachtige beelden van het rookproces en verse producten trokken de aandacht. Via de nieuwsbrief bereikten we nieuwe geĂŻnteresseerde klanten. Het resultaat: een groeiende online community en nieuwe klanten voor Boschypaling, die nu zowel in de winkel als online genieten van ambacht en kwaliteit.

De eerste viral

Wanneer je consistent kwalitatieve content deelt, is het altijd afwachten tot de eerste viral. En die bereikten we uiteindelijk met een video waarin de fileerheld Gerald meesterlijk laat zien hoe je een paling fileert. Deze video ging viraal, werd massaal gedeeld en behaalde waanzinnige resultaten.

Bereik

Weergaven

Reacties

0 K
0 K
0
Stephan de Ridder - Sociaal Content Creators

Eerst eens kennis maken?

Tekst over kennis maken

Stephan de Ridder - Sociaal Content Creators
Aanmelden
INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Krijg tips voor content en social media. Raak geinspireerd door onze projecten.
close-link