fbpx

JOUW DOELEN, ONZE CONTENT

VAN LENS TOT LIKE

Op zoek naar content?

Online opvallen en de juiste klanten aantrekken

Video afspelen

Videocontent

Van social media content tot interactieve video's. Wij produceren de videocontent die jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan Instagram Reels, Tiktok videos, aftermovies en nog veel meer. Het belangrijkste is dat het bij jouw merk past.

Fotografie

Van foto's voor jouw website tot foto's van evenement of juist foto's om jouw zichtbaarheid op social media te vergroten. Wij maken ze allemaal. Wij zorgen dat de foto's precies bij de uitstraling van jouw merk passen.

Video afspelen

Content pakketten

Wil jij dat wij al jouw content verzorgen? Neem dan een kijkje tussen onze content pakketten. Wanneer je één van deze pakketten afneemt verzorgen we jouw van video- en fotomateriaal en helpen je gelijk met social media.

wat straalt jouw merk uit?

de uitstraling van jouw merk

Alles begint met de Social Media Scan. Wat gaat goed, wat zijn de knelpunten en hoe kunnen wij daarbij helpen. Op basis van deze scan wordt duidelijk wat er beter kan voor meer resultaat.

Jij krijgt dit rapport in je mail. Mocht je hiermee aan de slag willen, dan plannen we een brainstormsessie in. Aan de hand van de sessie kunnen wij een strategie op papier zetten en aan de slag gaan om jouw merk sterker te maken. Doe de scan gratis en versterk je merk.

Wat doen wij voor jou?

Als Sociaal Content Creators werken we aan het versterken van je merk. Wil jij je doelgroep of personeel aan je binden? Ben je juist op zoek naar nieuwe klanten of nieuw personeel? Met videoproducties, fotografie, online strategieën en social media campagnes maken we samen jouw merk sterk. 

Heb jij een bloeiend en groeiend bedrijf, maar ben je nog niet toe aan een eigen communicatiemedewerker? Dan doen wij het werk voor je:

 

  • Strategie bepalen
  • Video’s en foto’s maken
  • Social Media beheren
Als jij doet waar jij goed in ben, doen wij waar wij goed in zijn. Een gouden combinatie om meer resultaat te bereiken.

voor de jonge communicatieprofessional

Wil je indruk maken op de werkvloer met effectieve en opvallende content? Daar helpen wij jou graag een handje bij met:

 

  • Meedenken van A tot Z
  • Productie van video’s en foto’s
  • Draaien van online campagnes

Op die manier heb jij meer tijd voor je andere werkzaamheden en laat je zien dat je met goede (online) content je doelen kan bereiken. Zo groei jij persoonlijk met ons mee.

Voor de senior communicatieprofessional

Je bent erg goed in wat je doet, maar wil out of the box denken in een nieuw of lopen project. Dan denken wij graag mee met onze:

 

  • Jarenlange ervaring
  • Creatieve denkprocessen
  • Bewezen resultaten 

Zo tillen we jouw idee naar een nog hoger niveau en bereiken we samen meer resultaat. Wij helpen jou met je online journey. Door onze expertise te bundelen met jouw ervaring.

Onze klanten

Samen werken we aan een sterk merk
Trudy Kwik
Trudy Kwik
22/05/2023
Zo blij met de samenwerking en het resultaat, op naar meer!
Communicatie Welzijnskwartier
Communicatie Welzijnskwartier
04/05/2023
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Sociaal Content Creators. Het bureau is zeer professioneel en communicatief. Zij begrijpen de visie en missie van onze organisatie als geen ander en weten deze perfect te vertalen naar onze e-learnings, online personeelsbijeenkomsten en tientallen aftermovies. We krijgen regelmatig positieve feedback hierover van onze stakeholder. Met dank aan deze gasten. Wij bevelen Sociaal Content Creators aan aan iedereen die op zoek is naar professionele ondersteuning bij het ontwikkelen van content voor hun organisatie.
Digitaal Plein Katwijk
Digitaal Plein Katwijk
01/05/2023
Sociaal Content Creators doet voor ons het contentbeheer van de website en de social media. Een fijne partij om mee samen te werken op de lange termijn.
Leiden Marathon
Leiden Marathon
27/04/2023
Klasse samenwerking met de mannen van Sociaal Content Creators. Efficiënt, snel en secuur en betaalbaar.
Algemeen AtSea Design & Media
Algemeen AtSea Design & Media
11/04/2023
Top bedrijf! Verstand van zaken, goede communicatie en een top eindresultaat! Opzoek naar een bedrijfsvideo? Sociaal Content Creators is het bedrijf!
Nadine De Koning
Nadine De Koning
11/04/2023
Super professioneel, denken mee, werken snel en bieden maatwerk.
Raoh Shinji
Raoh Shinji
06/04/2023
Top bedrijf met mooie mensen. Denken mee met je. Zijn creatief en mensgericht Er wordt veel effort gestoken in de “boodschap “ Aanrader !

Succes verhalen van onze klanten

Cases

Viral gaan als overheidsinstantie

Viral gaan als overheidsinstantie

Vuurwerkschade. Elke gemeente kent het, elke gemeente wil het minimaliseren. Maar hoe doe je dat? Hoe spreek je de jeugd aan? Ons antwoord was interactieve content. Content, die uiteindelijk viral is gegaan, waarmee we de plaatselijke jeugd niet alleen informeerden maar ook hebben aangezet tot actie. De vraag ‘Hoe gaan we vuurwerkschade te lijf’ hebben we kunnen beantwoorden met de ‘Houd de boel heel’ campagne. Het resultaat, nog naast een viral campagne voor de Gemeente Katwijk: 57.5% minder vernielingen!

Vloggen met Dunavie

Een van de belevingswaarde van Dunavie is persoonlijk. Hoe maak je communicatie persoonlijk? Door zelf te vloggen natuurlijk. De medewerkers vloggen, wij editen en adviseren. Zo hebben wij een vlogkit samengesteld en een workshop op maat gemaakt. Check hieronder wat de collega’s bij Dunavie creëerden.

Videoproducties​

Jouw personeelsdag op beeld

Als Sociaal Content Creators kunnen wij je zowel voorzien van een mooie aftermovie als van foto’s van de hele personeelsdag. Wij zijn in te huren voor op personeelsfeesten, maar ook tijdens andere activiteiten. Wanneer je jouw personeelsdag vastlegd houd je de mooie herinneringen in leven. Dit zorgt voor meer betrokkenheid onder je personeel. Wil je jouw prospects, klanten en toekomstig personeel de sfeer laten proeven binnen jouw bedrijf? Deel het beeldmateriaal dan ook op je social media. Het mes snijd dan aan alle kanten.

Sociaal content creators

Wij helpen je graag

Met ons kleine team zorgen wij voor professionaliteit met een persoonlijke touch. We hebben meer kennis en kunde dan een zzp-er, maar behandelen je niet als een nummertje zoals een agency dat kan doen.

Aanmelden
INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Krijg tips voor content en social media. Raak geinspireerd door onze projecten.
close-link