Ontmoet de Content Creators

Onze naam zegt het eigenlijk al, sociaal zijn zit in onze cultuur. Wij zijn een klein maar hecht team. Het is voor ons erg belangrijk om open en eerlijk te zijn. Dit geldt natuurlijk binnen ons team maar we vinden het helemaal belangrijk om dit naar jullie: onze klanten, ook te zijn. We willen er samen wat moois creëren en dat kan alleen als we elkaar kennen en begrijpen.

IMG_8115

Jeffrey Schreuder

Sales & Zintuigfabriek

jeffrey@sociaal.tv
06 143 101 02

IMG_8104

Stephan de Ridder

Content Creator

stephan@sociaal.tv
06 536 760 28

IMG_8098

Corne van Duijn

Content Creator

corne@sociaal.tv

FOTO VOLGT

Elske van der Valk

Katwijk Actueel

elske@sociaal.tv

Jeffrey en Leendert zijn veel bij de klanten en potentiële klanten te vinden. Deze mannen willen elk bedrijf graag helpen om een stukje succesvoller te maken. Wanner we eenmaal een samenwerking aangaan dan komt Stephan of Corné bij jullie langs om een video/film te maken wat bij jullie bedrijf past. Deze mannen werken op freelance basis en zijn dus ZZPers. Toch maken ze echt een deel uit van ons team. Daarnaast is Stephan onze manager wanneer we grote projecten draaien.

Elske is de vrouw achter Katwijk Actueel. Ze schrijft samen met onze stagiair Paul de artikelen voor Katwijk Actueel. Zo nu en dan draaien we op Katwijk actueel een special. Wij hebben met Katwijkse ondernemers een special over “goede nachtrust” gemaakt. Dus wanneer je in een van onze specials wilt komen, dan kan je bij Elske terecht.

IMG_8071

Paul Winters

MBO Marketing & Communicatie

IMG_8457

Dennis Heemskerk

HBO Commerciële Economie

IMG_8075

Arjan op 't Landt

Oriënterende stage

IMG_8461

Richard Vink

Begeleider Zintuigfabriek

Richard runt samen met Jeffrey de Zintuigfabriek. Dit is ons maatschappelijke project wat we voor jongeren doen. Richard begeleidt de jongeren en komt er samen met de jongeren achter waar hun passie ligt. Ook zijn Richard en Jeffrey de breinen achter PodKat.

Last but not least de stagiairs. Het is mogelijk om bij ons stage te lopen, dit kan op hbo, mbo niveau maar het is voor middelbare scholieren ook mogelijk om snuffelstage te lopen. Paul studeert Marketing&Communicatie en is aan het onderzoeken of we PodKat kunnen commercialiseren. Dennis is aan het onderzoeken of de Zintuigfabriek uit kan breiden en Arjan wilt een hbo studie gaan doen en is aan het kijken of mediaproductie wat voor hem is.