fbpx

ONZE DIENSTEN

Diensten Sociaal Content Creators

Interactieve video´s

In een interactieve video kunnen de kijkers zelf keuzes maken en bijvoorbeeld quizvragen beantwoorden. Op deze manier blijven de kijkers geprikkeld en geïntereseerd. Check hier onze showcases.

Prijs op aanvraag

Creeër meet betrokkenheid met interactieve video's

Hoogwaardige videocontent

Ben je opzoek naar hoogwaardige videocontent voor op social media, uw website of voor intern gebruik? Samen bedenken we wat u precies nodig heeft. Bekijk onze showcases.

LIVESTREAMs

Ben je opzoek naar partner voor livestreams? Wij kunnen u van dienst zijn voor kleine tot middelgrote livestreams.

Vanaf 1000 euro

E-LEARNINGS

Samen met onze partners creëren wij online lesprogramma’s op maat. Zo hebben wij met Stichting Cocon twee lesprogramma’s ontwikkeld ter preventie van sexting en geld wit wassen. Uit onderzoek is gebleken dat deze lesprogramma’s daadwerkelijk effect hebben op de jongeren die de lesprogramma’s hebben gevolgd. Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van leerfilmen.nl. 

 

Ook ontwikkelen wij E-Learnings op maat voor commerciële partijen.

Prijs op aanvraag

Waarom wij van ons werk houden

Het geeft ons energie om nieuwe projecten op te pakken. Met onze creatieve en innovatieve mindset streven we er naar om van ieder project een succes te maken. 

We zijn goed bereikbaar, werken efficient en houden ervan om onze klanten steeds beter te leren kennen. Op deze manier kunnen we steeds beter inspelen op de vraag van onze klant. 

8 jaar ervaring

Hoge kwaliteit

Efficiente werkwijze

Toegewijde ondersteuning

Aanmelden
INSCHRIJVEN

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!

Krijg tips voor content en social media. Raak geinspireerd door onze projecten.
close-link