Sociaal TV feliciteert Nadine de Koning

Sociaal TV feliciteert Nadine de Koning

Sociaal TV feliciteert Nadine de Koning met het winnen van de titel ‘Vrouwe van Katwijk’. Een dik verdiende prijs voor deze hardwerkende dame.

Nadine is geen onbekende voor ons. De medewerker van Welzijnskwartier heeft samen met Sociaal TV gewerkt aan het project ‘Shitzooi’. Voor dit project hebben wij in samenwerking met Politieteam Katwijk, Halt en het Welzijnskwartier een game ontwikkeld om jongeren te waarschuwen voor de gevaren van sexting.

De game wordt gespeeld op scholen door leerlingen van 12 tot en met 15 jaar. Voorafgaand aan de game krijgen de leerlingen van onder andere Nadine voorlichting over sexting.

Naast haar inzet voor Shitzooi werd de Katwijkse ook geroemd voor haar werk als jongerenwerker en het project ‘Huntingtondisco’.

De ‘Vrouwe van Katwijk’ prijs is tien jaar geleden in het leven geroepen om een vrouw uit de Katwijkse gemeenschap te onderscheiden en centraal te stellen. De prijs is bedoeld om bij te dragen aan een positieve beeldvorming van de vrouw en om initiatieven en activiteiten voor en door vrouwen onder de aandacht te brengen.

Leave a reply

Your email address will not be published.