Megabereik met Valentijnsactie Sociaal Content Creators

by Stephan

Het kan mensen niet ontgaan zijn, vorige week was de eerste partnerspecial op onze kanalen. De hele week was Valentijnsdag het thema van Katwijk Actueel en PodKat. Via artikelen, filmpjes en Instagram-story’s hebben wij de Katwijker duidelijk gemaakt dat de Dag van de Liefde eraan komt.

In het begin van de week startte de campagne met de special van Katwijk Actueel en de kanalen van onze partners. Hoe slaan we geen flater met Valentijn, was de vraag. Op Katwijk Actueel was een gezamenlijk antwoord op deze vraag te zien met begeleidend artikel. Op hun eigen kanalen gaven onze partners uitgebreider antwoord.

Hoe sla je geen flater met Valentijn?

Verliefd, verloofd, getrouwd, wil je gewoon iets liefs doen of heeft je partner hoge eisen voor Valentijnsdag en zie je door de bomen het bos niet meer? Zeven ondernemers in Katwijk hebben voor jou de beste Valentijntips op een rijtje gezet. Lees de uitgebreide tips http://bit.do/valentijn2019 #betaaldepromotie

Geplaatst door Katwijk Actueel op Maandag 11 februari 2019

Op valentijnsdag zelf kwam er een interview met de trouwambtenaar over Katwijkers en de liefde.

Katwijkse stelletjes steeds romantischer

Kinderen die in mini-autootjes de ring komen brengen, een huisdier die over de ring waakt of een roofvogel die de ring komt aanvliegen. De Katwijkers worden steeds gekker, maar ook romantischer.Lees het hele interview op de website: https://www.katwijkactueel.nl/2019/02/trouwambtenaar-katwijkse-stelletjes-steeds-romantischer/

Geplaatst door Katwijk Actueel op Woensdag 13 februari 2019

 

Op Valentijnsdag kwam ook de PodKat-video uit. Samen met posts op Instagram was dit vooral bedoeld als een stukje branding richting de jongere doelgroep. Op deze manier willen wij de leeftijdsgroep 12 t/m 25 kennis laten maken bij bedrijven.

AWKWARD VALENTIJNSUITJE | VALENTIJN SPECIAL!!

❤ Het is Valentijnsdag! ❤ Boaz had geen centjes voor een cadeautje voor zijn geliefde Martyna. ❤ Maar wij van PodKat boden een helpende hand👋 Tag iemand waarvoor wij dit ook moeten regelen!

Geplaatst door PodKat op Woensdag 13 februari 2019

 

De mediacampagne mag een succes heten. Qua bereik en interactie mogen we hele mooie cijfers schrijven. We hebben ruim 40.000 bereikt en duizenden acties en kliks gegenereerd! En dat is zo opgebouwd!

Katwijk Actueel (Facebook)
Aantal views: 18,5 duizend
Aantal acties: 250
Aantal clicks: 3000
Totaal bereik: 20.000

PodKat (Facebook + Instagram + YouTube)
Aantal views: 26000 duizend
Aantal acties: 1000
Totaal bereik: 30.000

Kanalen van ondernemers zelf
Aantal views: 10.000
Aantal acties: 370

Deze campagne laat zien dat online adverteren volwassen wordt. Door met creatieve manieren video, social media en online kanalen te combineren kunnen we communiceren met een grotere doelgroep. En dat met betere branding EN kleiner budget. Dit soort campagnes mag men vaker verwachten. Als lokaal ondernemer moet je adverteren via Sociaal!

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die je internetbrowser opslaat op jouw computer. Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld het inloggen op onze website gemakkelijker te maken en om statistieken bij te houden. Accepteren Lees Meer

Privacy & Cookies Policy