Megabereik met Valentijnsactie Sociaal Content Creators

Megabereik met Valentijnsactie Sociaal Content Creators
Snuffelstagiair Daan de Held werkt mee met de productie voor de Valentijnsactie

Het kan mensen niet ontgaan zijn, vorige week was de eerste partnerspecial op onze kanalen. De hele week was Valentijnsdag het thema van Katwijk Actueel en PodKat. Via artikelen, filmpjes en Instagram-story’s hebben wij de Katwijker duidelijk gemaakt dat de Dag van de Liefde eraan komt.

In het begin van de week startte de campagne met de special van Katwijk Actueel en de kanalen van onze partners. Hoe slaan we geen flater met Valentijn, was de vraag. Op Katwijk Actueel was een gezamenlijk antwoord op deze vraag te zien met begeleidend artikel. Op hun eigen kanalen gaven onze partners uitgebreider antwoord.

Op valentijnsdag zelf kwam er een interview met de trouwambtenaar over Katwijkers en de liefde.

 

Op Valentijnsdag kwam ook de PodKat-video uit. Samen met posts op Instagram was dit vooral bedoeld als een stukje branding richting de jongere doelgroep. Op deze manier willen wij de leeftijdsgroep 12 t/m 25 kennis laten maken bij bedrijven.

 

De mediacampagne mag een succes heten. Qua bereik en interactie mogen we hele mooie cijfers schrijven. We hebben ruim 40.000 bereikt en duizenden acties en kliks gegenereerd! En dat is zo opgebouwd!

Katwijk Actueel (Facebook)
Aantal views: 18,5 duizend
Aantal acties: 250
Aantal clicks: 3000
Totaal bereik: 20.000

PodKat (Facebook + Instagram + YouTube)
Aantal views: 26000 duizend
Aantal acties: 1000
Totaal bereik: 30.000

Kanalen van ondernemers zelf
Aantal views: 10.000
Aantal acties: 370

Deze campagne laat zien dat online adverteren volwassen wordt. Door met creatieve manieren video, social media en online kanalen te combineren kunnen we communiceren met een grotere doelgroep. En dat met betere branding EN kleiner budget. Dit soort campagnes mag men vaker verwachten. Als lokaal ondernemer moet je adverteren via Sociaal!

Leave a reply

Your email address will not be published.