De Zintuigfabriek, al ruim een jaar ons thuis. Het is de plek waar we werken, filmen, muziek maken, relaxen en bij elkaar zijn. Vaak vergeten we zelf hoe bijzonder onze werkplek is, tot we weer verbaasde, nieuwe bezoekers binnen krijgen. Blijkbaar hadden zij ons eerder verwacht in een te kleine, rommelige zolderkamer. 

In de Zintuigfabriek zijn alle faciliteiten beschikbaar om creatief werk te huisvesten. Zo zijn er werkplekken om te editen en ontwerpen, een trainingsruimte voor opleidingen, ruimtes om te relaxen, een kookstudio waar workshops en kookvideo's plaatsvinden en opname-en oefenruimtes voor bands en DJ's. Ja, dit is inderdaad best veel! Maar om de werkplek van de toekomst te worden, moet je ook een hoop kunnen bieden. 

Naast commerciële functie zal de Zintuigfabriek vanaf 2018 ook een maatschappelijke functie hebben. In samenwerking met de gemeente Katwijk zullen jongeren in de Zintuigfabriek lessen krijgen in o.a. video editen, presenteren en camerawerk. Wij geloven dat de jongeren van nu helemaal klaar zijn om de wereld te veroveren. Ze een plek en podium bieden is dan maar een kleine moeite.