Productiehuis Sociaal

Productiehuis Sociaal biedt ruimte voor de ontwikkeling van veelbelovend videotalent. Wij zijn meer dan alleen een multimedia bedrijf. Wij produceren jouw ideeën en concepten en maken er de vetste dingen van. Jouw verhaal moet gehoord worden. En er is geen betere manier om je publiek te bereiken, dan met videocontent. De krant gebruik je maar voor je aardappelschillen!

Samen met onze professionals en jonge talenten gaan we met je het gesprek aan om er voor te zorgen dat jouw visie werkelijkheid wordt. Door talentvolle jeugd te betrekken bij zowel het ontwerp als de uitvoering van de opdrachten, vinden wij altijd de juiste ‘tone of voice’. Zo kunnen we iedere doelgroep op de juiste manier aanspreken. 

Waar wacht je nu op?! Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs voor een kop koffie. We bijten niet! (Disclaimer: Onze kantoorhond Björn misschien wel) 

Jeffrey Schreuder
CEO | Producer
Stephan de Ridder
Creative Director
Leendert van Duijn
Marketing & Sales Manager
Harro Meijer
Marketing & Sales
Richard Vink
Redacteur | Reporter
Mees Stein
Redacteur | Reporter
Hans Vink
Editor | Foto | DTP
Mick Spek
Editor | Music producer
Corne van Duijn
Editor
Roeland Wendel
Editor
Skip van Rooijen
DTP | Editor | Animator
Johan Zuijderduijn
Webdesign | Editor | SEO
Luke van Egmond
Webdesign | Licht & Geluid
Valkenburg op Wikipedia (update 17/9) Valkenburg heeft de oudste paardenmarkt van Nederland. Valkenburg is geweldig. Valkenburg is de gekste. Valkenburg is net als porno. Valkenburg heeft geile
Heb jij al een PodKat shirt voor op de Paardenmarkt Valkenburg? Zoniet? Fix effe! want als we jou spotten met een melkpak of prullenbakshirt krijg je van ons een #biertje Owja? JA!
Dave is de nieuwe kitten van PodKat. Maar bij welk programma? Eerst laat hij zijn geliefde #valkenburg aan ons zien. TAG iemand die NU ook zonder boodschappen zit.
De Watersportdag Katwijk is in het water gevallen! #PadoemPats. HOE DAN? Wij halen het antwoord boven water.
Nog een paar dagen en dan begint de Valkenburgse paardenmarkt! Tag de Valkenburgers, Katwijkers en Rijnsburgers die zo'n T-Shirt moeten fixen om vervolgens bij ons een gratis biertje te kunnen halen.
VALKENBURG SNAPT HET! PUNT! #mart2017
Raadseltje: Het is groen en het brokkelt af....... Het is een #suggestieoversteekplaats. Maar wat is het? #PodNews gaat op onderzoek uit.
Vechten op de Sandtlaanbrug! Dat is het de komende dagen t/m dinsdag. Voetje op de koppeling en langzaam op laten komen. #podnews #file
SODEKNETTERS! Wat is Oranjerock Katwijk toch een VET evenement. #Respect voor de organisatie. Maar de Oranjevereniging Katwijk Aan Den Rijn kan wel een workshopje "Pers en Nieuwe media" gebruiken
Een 12 jarige jochie + een onsympathieke Oranjevereniging Katwijk Aan Den Rijn + "christen"gekkie = een item VOL verlichting.
« 3 of 10 »