Productiehuis Sociaal

Productiehuis Sociaal biedt ruimte voor de ontwikkeling van veelbelovend videotalent. Wij zijn meer dan alleen een multimedia bedrijf. Wij produceren jouw ideeën en concepten en maken er de vetste dingen van. Jouw verhaal moet gehoord worden. En er is geen betere manier om je publiek te bereiken, dan met videocontent. De krant gebruik je maar voor je aardappelschillen!

Samen met onze professionals en jonge talenten gaan we met je het gesprek aan om er voor te zorgen dat jouw visie werkelijkheid wordt. Door talentvolle jeugd te betrekken bij zowel het ontwerp als de uitvoering van de opdrachten, vinden wij altijd de juiste ‘tone of voice’. Zo kunnen we iedere doelgroep op de juiste manier aanspreken. 

Waar wacht je nu op?! Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs voor een kop koffie. We bijten niet! (Disclaimer: Onze kantoorhond Björn misschien wel) 

Jeffrey Schreuder
CEO | Producer
Stephan de Ridder
Creative Director
Leendert van Duijn
Marketing & Sales Manager
Harro Meijer
Marketing & Sales
Richard Vink
Redacteur | Reporter
Mees Stein
Redacteur | Reporter
Hans Vink
Editor | Foto | DTP
Mick Spek
Editor | Music producer
Corne van Duijn
Editor
Roeland Wendel
Editor
Skip van Rooijen
DTP | Editor | Animator
Luke van Egmond
Webdesign | Licht & Geluid
We hebben in Katwijk en bij PodKat iets met palen. Nu hebben ze weer een Paal het Zand in geknalt bij Zand Katwijk. Tag iemand waarbij jij een stevige paal zou willen in rammen.
HALLO Lieve PodKat kijkertjes! Wat zijn jullie toch allemaal mooi! Vandaag mag iedereen lekker slijmen want het is nationale complimentendag. Maar hebben Noordwijkers een compliment voor Katwijk? Tag
Zijn brabanders echt zo gezellig en gastvrij als dat men beweert? Wij zoeken het uit in @Katwijk aan de Maas en Cuijk op het Kuukse elfkroegetocht. Tag die Brabo's!
#hallelujah Het zondag! De dag des Heer! Dus ook een stukje van verlichting in #ObesiKat. De drie PodKat dikkerts begraven een pak Bastogne Koekjes, Bakker van Maanen brood en een Scum Katwijk
De mensen en de feestjes in Katwijk aan Zee zijn echt K*T vergeleken met die schatjes uit Katwijk aan de Maas. Zie zelf het bewijs!
BREAKING NEWS: DE STEKKER GAAT UIT DE NIEUWE BIBLIOTHEEK VAN 11 MILJOEN! Ownee toch niet!
BREAKING NEWS #Katwijk
HOERA! Er is een Katwijkse Stemwijzer! Worden wij daar ook echt wijzer van? LIKE = Ik ga stemmen BOOS = Ik ga niet stemmen. Laat ook even jouw uitkomst weten in de comments.
Het is Valentijnsdag! Een Commerciële hel voor singles. Zo ook voor Mees Stein. Hij heeft vandaag namelijk zijn eerste date. #podcut
Katwijk is DOOD en #podcut is nergens meer welkom! F*ck dat! Daarom gaat Mees Stein het land in. Even checken hoe #podcutbestendig de feesten buiten Katwijk zijn.
« 3 of 15 »