Productiehuis Sociaal

Productiehuis Sociaal biedt ruimte voor de ontwikkeling van veelbelovend videotalent. Wij zijn meer dan alleen een multimedia bedrijf. Wij produceren jouw ideeën en concepten en maken er de vetste dingen van. Jouw verhaal moet gehoord worden. En er is geen betere manier om je publiek te bereiken, dan met videocontent. De krant gebruik je maar voor je aardappelschillen!

Samen met onze professionals en jonge talenten gaan we met je het gesprek aan om er voor te zorgen dat jouw visie werkelijkheid wordt. Door talentvolle jeugd te betrekken bij zowel het ontwerp als de uitvoering van de opdrachten, vinden wij altijd de juiste ‘tone of voice’. Zo kunnen we iedere doelgroep op de juiste manier aanspreken. 

Waar wacht je nu op?! Neem gerust contact met ons op of kom een keer langs voor een kop koffie. We bijten niet! (Disclaimer: Onze kantoorhond Björn misschien wel) 

Jeffrey Schreuder
CEO | Producer
Stephan de Ridder
Creative Director
Leendert van Duijn
Marketing & Sales Manager
Harro Meijer
Marketing & Sales
Richard Vink
Redacteur | Reporter
Mees Stein
Redacteur | Reporter
Hans Vink
Editor | Foto | DTP
Mick Spek
Editor | Music producer
Corne van Duijn
Editor
Roeland Wendel
Editor
Skip van Rooijen
DTP | Editor | Animator
Luke van Egmond
Webdesign | Licht & Geluid
Laat in de comments weten of jij Matthijs van Tuijl van de PvdA Katwijk fit genoeg vind om ons dorpje te besturen. #verkiezingen2018
Het is zondag 18:00 uur. Tijd voor een chillsessie bij de SGP Katwijk!
Deze mannen zouden nooit kunnen debatteren zoals je kunt zien. Dit laten wij donderdag 15 maart over aan de gladiatoren van de 12 katwijkse partijen. KOM om 19:30 naar JVC de Schuit of kijk Live om
❌🏑👉🏻🍆⬇🤪
Waren wij hier nou getuigen van een eerste achterkamertje coalitievorming?
Help ons de ChristenUnie Katwijk te vinden! Tag een echte CU stemmer!
WOW WOW WOW! GemeenteBelangen Katwijk is stiekem geen politieke partij maar een toneelvereniging! Tag iemand die ook zo'n mooie bodywarmer kan gebruiken.
Wij gingen op de koffie bij de VVD Katwijk en daar stond DJ Sebastos, nummer 4 op de lijst, ons op te wachten met veel gratis meuk! Tag iemand die ook wel een VVD ijskrabber verdient.
BREAKING: Vannacht hebben wij een interventie gepleegd bij Richard Vink. Wij waren de slechte afvalprestaties en het verzaken van bepaalde afspraken helemaal zat! Vandaar deze maatregel. Geen edit
NU NU NU NU! Vanaf NU dagelijks content tot aan de verkiezingen. Want jullie MOETEN stemmen!
« 2 of 15 »